A little of what ‘after’ should look like

This is a view of the future garden drawn from the point of view of someone sitting at the end of the garden,  in the cabin, looking back toward the house.

image

This view shows a circular lawn on the left and beyond that a raised flower bed with lamp post. On the right nearby is a small patio for a bistro table set and further away on the right (it is a design point that long thin gardens should be designed to force the eye to look left to right in order to give the illusion of width) is a large dining patio that will be able to seat up to 6.

Joining each element up is a winding brick path and you can see an archway is built into a garden wide trellis wall – which delineate and mask the ‘leisure’ part of the garden from the ‘utility’ areas near the house (where bike sheds and rotary washing lines are to go).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s